Απρίλιος 2012


Aυτό και αν είναι editorial , λίγο πριν βγει ο μήνας Απρίλιος, λίγο πριν ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΧΩΡΑ !!(πήρα κάτι ληγμένα σε τιμή ευκαιρίας από ένα φαρμακείο που έκανε προσφορά….)

Ο μήνας που μας μπέρδεψε με τον καιρό μια ζέστη μία κρύο και βάλε το πουκάμισο και βγάλε το κοντομάνικο. Μία φρένο, μια γκάζι που έλεγε και ο Γιοκαρίνης…

Υπό την σκιά των ερχόμενων εκλογών και δυνατές υποσχέσεις από όλους(απορώ που είχαν κρυμμένο τόσο τσαμπουκά όλον αυτόν τον καιρό) καλούμαστε να πάρουμε μια απόφαση για το ποιος είναι ικανός να κλέψει περισσότερα εε…χμμμ  εννοώ να διαχειριστεί αυτήν την δύσκολη κατάσταση καλύτερα.(από τις top υποσχέσεις που άκουσα  είναι πάντως ότι θα καταργήσουν το χαράτσι της ΔΕΗ. Κανείς δεν λέει ότι δεν θα μας φέρουν το επόμενο χαράτσι με τον λογαριασμό του νερού, πάντως την υπόσχεση τους θα την κρατήσουν, αυτή είναι η “πολιτική” κυρίες και κύριοι.

Μια επιστήμη που όταν δεν λέει αλήθεια δεν είναι ανάγκη να λέει και ψέματα.

Μια επιστήμη που όταν λέει ψέματα τα λέει με τόσο διπλωματικό και όμορφο τρόπο που πείθει τους περισσότερους ή αρκετούς να τα προτιμήσουν από την σκληρή, ωμή και άσχημη αλήθεια.

Όλως περιέργως  κάποιοι  θεσμοί που είχαν απαξιωθεί μέχρι σήμερα  όπως η δικαιοσύνη “φαίνεται” να λειτουργούν απόλυτα και αμείλικτα εν όψει εκλογών(βλέπε υπόθεση Άκη). Να πεί ο απλός λαός “να ρε που την πλήρωσαν κάποιοι, άρα οι θεσμοί λειτουργούν”. Θυμίστε μου να ψάξουμε όλοι μαζί που θα βρίσκεται ο Άκης σε 6 μήνες από τώρα ή ο Εφραίμ για παράδειγμα, ή αν θέλετε μπορούμε να ψάξουμε τώρα που βρίσκεται ο κύριος Μαντέλης (σκάνδαλο Siemens) και ποιος ασχολείται μαζί του….

Γι αυτό να μην μας πουλάνε πρόλογο…

Για να μην μακρυγορούμε και αναλανόμαστε σας εύχομασι καλή κρίση σε ότι κι αν αποφασίσετε να ψηφίσετε. Μην αφήσετε να αποφασίσετε την τελευταία στιγμή γιατί στατιστικά έτσι ευνοούνται τα 2 μεγάλα κόμματα.

Θα τα πούμε λίγο μετά τις 6 Μάη για να δούμε τι ψάρια πιάσαμε. Να είστε όλοι καλά.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την στήριξη που δείχνετε στο Cooknews. gr με τα mail σας.

Ευχόμαστε καλή σεζόν για όλους αυτούς που ξεκίνησαν την καλοκαιρινή εργασία τους σε κάποιο εστιατόριο, ξενοδοχείο ή άλλο μαγαζί.

 

Για το cooknews.gr

Aνδρεάδης Τάσος – Ελευθεριάδης Τάσος 

Previous Το πρωινό γεύμα αδυνατίζει
Next Πώς θα αποφύγετε τις συχνές επισκέψεις στο ψυγείο

No Comment

Leave a reply