TΟ ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ BREAKFAST FESTIVAL!


TO ΜΕΛΕΝΙΟ ΣΠΙΤΑΚΙ

Υγιεινά πρωινά με μέλι Αττική!

 

Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία Αλέξανδρος Πίττας ΑΕΒΕ

Με μεγάλη επιτυχία το μέλι Αττική συμμετείχε για πρώτη φορά στο Breakfast Festival , το μοναδικό φεστιβάλ αφιερωμένο στο πρωινό γεύμα. Το φεστιβάλ πρωινού πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του σταθμού μετρό στο Σύνταγμα, στις 29 και 30 Μαΐου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν το μέλι Αττική και να ενημερωθούν για τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Το μέλι Αττική συμβάλλοντας στην προαγωγή της ισορροπημένης διατροφής παιδιών και μεγάλων έδωσε δυναμικό παρόν, ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους πάνω σε θέματα διατροφής και καλώντας τους να εντάξουν το μέλι στην καθημερινότητά τους. Με μέλι Αττική το πρωινό γεύμα γίνεται η αγαπημένη και υγιεινή συνήθεια, καθώς το μέλι ΑΤΤΙΚΗ αποτελεί μία από τις πιο αγνές, απολαυστικές και πλούσιες σε διατροφική αξία τροφές που μας προσφέρει η φύση.

Στο διήμερο Φεστιβάλ, ένα εντυπωσιακό «μελένιο σπιτάκι» που βρισκόταν στο χώρο υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους φίλους που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αξία των αγαπημένων μελιών Αττική.

Επιπλέον, στους επισκέπτες μοιράστηκαν μερίδες μελιού καθώς και ενημερωτικά έντυπα για το μέλι Αττική, συνώνυμο του ελληνικού ποιοτικού ελληνικού μελιού, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα ισορροπημένο γεύμα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά!

 

Previous “ Hangover ”συμβουλές για ανακούφιση
Next Σεμινάριο "Διαίσθηση και Αποφάσεις!"

No Comment

Leave a reply