Σάλτσα Ταρταρ


Υλικά:

250 ml  μαγιονέζα

3 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη

8-9 αγγουράκια  τουρσί ψιλοκομμένα

3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

3 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι

Προαιρετικά προσθέστε :

1 κ.γ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

2 αυγά βρασμένα περασμένα από σήτα

Εκτέλεση:

Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπόλ και σερβίρουμε. Συνοδεύει συνήθως  ψάρι, θαλλασινά, σάντουιτς ή τηγανιτό κοτόπουλο.

Previous O Παγκόσμιος Οδηγός Γαστρονομίας «Gault & Millau» Στην Ελλάδα!!!
Next 'Ruby' ένα νέο είδος σοκολάτας ροζ χρώματος!!!

No Comment

Leave a reply