Οι γρανίτες αναδεικνύονται στις Η.Π.Α ως μια από
τις πιο κερδοφόρες απολαύσεις του καλοκαιριού.
Η εταιρία παραγωγής γρανίτας Fresher Than Fresh
στο Kansas, με ιδιοκτήτρια την γραφίστρια Λίντζι Λάρικς,
παρουσίασε γρανίτες με βότανα που καλλιεργεί η ίδια.
Από την άλλη η Νεουορκέζα ζαχαροπλάστισσα Τζέιν Τσενγκ
παγώνει πουρέ από αμύγδαλα, ζάχαρη και νερό και στην
συνέχεια τα πολτοποιεί, παρασκευάζοντας μια από
τις πιο γευστικές γρανίτες της πόλης,
ενώ η Ναταλί Τζόρντι, του καταστήματος
“People s shop”
φτιάχνει γρανίτες με οργανικό σιρόπι και
σιρόπι από φρούτα της εποχής.
No Comment