Νέα κριτήρια ποιότητας για τον βραζιλιάνικο καφέ


 coffe

Ο Βραζιλιάνος υπουργός Γεωργίας Wagner Rossi εφάρμοσε

πρόσφατα μια σειρά μέτρων σχετικά με νέα κριτήρια ποιότητας

στον καφέ της χώρας του.

 

Στην λίστα των κριτηρίων συμπεριλαμβάνονται

τα ακριβή ποσοστά υγρασίας, ο τρόπος με τον οποίο

αποβάλλονται οι ακαθαρσίες κατά τη συλλογή των κόκκων

καφέ αλλά και η διατήρηση του έντονου αρώματός του.

 

Previous Γιορτές ελληνικής γης
Next 50 - 50 το αλκοόλ στους νέους..

No Comment

Leave a reply