ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΚΑΜΙΝΕΤΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!


 magnet

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σας δίνεται η δυνατότητα να αποσύρετε το παλιό σας καμινέτο και να αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή την εστία Ελ Γκρέκο ή το καμινετάκι Θεόφιλος. Τις συσκευές που έφεραν την επανάσταση και δημιούργησαν νέα δεδομένα στο χώρο των συσκευών και φιαλιδίων υγραερίου με τον ξεχωριστό σχεδιασμό, την κορυφαία ποιότητα και την πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτουν.

 

Από τη Δευτέρα 17 έως και το Σάββατο 29 Μαΐου, δώστε το παλιό σας καμινέτο (προσοχή:χωρίς το φιαλίδιο) στην υποδοχή κάποιου από τα καταστήματα που συμμετέχουν στην ενέργεια. Στη συνέχεια, ζητήστε από την υποδοχή το εκπτωτικό κουπόνι αξίας 12€ για την εστία Ελ Γκρέκο ή 8€ για το καμινετάκι Θεόφιλος, ανάλογα με τη συσκευή που επιθυμείτε να αγοράσετε. Τέλος, δώστε το εκπτωτικό κουπόνι στο ταμείο μαζί με το νέο σας προϊόν.

 

Η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένα καταστήματα Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος, My Market και ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ στην Αττική, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα ΜΑΣΟΥΤΗΣ στη Θεσσαλονίκη (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα που συμμετέχουν στην ενέργεια, τηλεφωνείστε στο 22950 – 23111, 09:00 – 17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή).

 

Επωφεληθείτε, λοιπόν, κι εσείς από την ευκαιρία να αποκτήσετε σε μοναδική τιμή μια από τις κορυφαίες συσκευές υγραερίου της ελληνικής αγοράς, συμβάλλοντας ταυτόχρονα, στην τόσο πολύτιμη για το περιβάλλον ανακύκλωση των παλιών σας καμινέτων.

 

 

 

 

Previous Mobile Marketing
Next Σοκολάτα VS Κατάθλιψης

No Comment

Leave a reply