Αλμυρό κανταίφι με καπνιστό τυρί και λιαστή ντομάτα


Υλικα:

500 γρ.  φύλλο κανταίφι

300γρ. καπνιστό τυρί Μετσόβου

100γρ. βούτυρο λιωμένο

100 γρ. λιαστή ντομάτα

Εκτέλεση:

Κόβουμε το τυρί σε χοντρή λωρίδα των 2 εκ. Κόβουμε και την λιαστή σε λωρίδες και πέρνουμε μια χούφτα από το κανταίφι και το απλώνουμε βουτυρώνουμε και γεμίζουμε στο κέντρο με ένα κομματι τυρί και 2-3 κομμάτια λιαστής ντομάτας. Τυλίγουμε και τοποθετούμε σε ταψί, επαναλαμβάνουμε μέχρι να γεμίσουμε το ταψί μας και βουτυρώνουμε από πάνω. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15- 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Σερβίρουμε πάνω σε κρέμα από κόκκινες πιπεριές (ψημένες πιπεριές στην σχάρα ,αφαιρούμε την πέτσα και μετά χτυπάμε στο μπλέντερ με ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι και λίγο σκόρδο)

Previous Το Σκόρδο
Next Πέστο Βασιλικού

No Comment

Leave a reply