Λαυράκι με λιγκουίνι δυόσμο και αυγοτάραχο


Υλικά 

1 λαυράκι 700 γρ. φιλεταρισμένο

400 γρ. λιγκουίνι

1 lime

λίγα φύλλα δυόσμου

ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

φέτες αυγοτάραχο

1/2 πιπερια chili ψιλοκομμένη

λίγο βούτυρο

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε νερο μέχρι την μέση λίγο ελαιόλαδο και αλάτι, πιπέρι μετά προσθέτουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά με προσοχή να μην διαλυθούν. Αφαιρούμε το ψάρι μόλις είναι έτοιμο. Προσθέτουμε τα λιγκουίνι που έχουμε βράσει από πριν, βάζουμε το ξύσμα και τον χυμό από τo lime την πιπεριά chili τον δυόσμο και στο τέλος το βούτυρο για να δέσει η σάλτσα, διορθώνουμε την γεύση με αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά, από πάνω το ψάρι μετά την σάλτσα και στο τέλος τις φέτες από αυγοτάραχο.

Previous Σάλτσα Ολλανδέζ
Next Κρητικό Απάκι

No Comment

Leave a reply