Υλικά
1 λαυράκι 700 γρ. φιλεταρισμένο
400 γρ. λιγκουίνι
1 lime
λίγα φύλλα δυόσμου
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
φέτες αυγοτάραχο
1/2 πιπερια chili ψιλοκομμένη
λίγο βούτυρο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε νερο μέχρι την μέση λίγο ελαιόλαδο και αλάτι, πιπέρι μετά προσθέτουμε τα φιλέτα του ψαριού και τα μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά με προσοχή να μην διαλυθούν. Αφαιρούμε το ψάρι μόλις είναι έτοιμο. Προσθέτουμε τα λιγκουίνι που έχουμε βράσει από πριν, βάζουμε το ξύσμα και τον χυμό από τo lime την πιπεριά chili τον δυόσμο και στο τέλος το βούτυρο για να δέσει η σάλτσα, διορθώνουμε την γεύση με αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά, από πάνω το ψάρι μετά την σάλτσα και στο τέλος τις φέτες από αυγοτάραχο.
No Comment