H Provil στην Μεγαλόνησο


Στα πλαίσια της επίσκεψης της εταιρίας Provil στην Μεγαλόνησο για 2 παρουσιάσεις γύρω από τις νέες τάσεις Μαγειρικής που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από τους επαγγελματίες του χώρου στις 20 και 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο “Ανδρέας και Μέλανη”, ο Chef της Provil Ανδρεάδης Τάσος “έκλεψε” λίγο χρόνο και επισκέφθηκε την Τεχνική Σχολή Μαγειρικής στην Λεμεσό για να παρουσιάσει προϊόντα και να προτείνει εφαρμογές της εταιρίας Provil στους δευτεροετείς μαθητές της σχολής.

Οι μαθητές επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε καινοτόμες εφαρμογές που έδειξε ο Θεσσαλονικιός Chef και όλοι μαζί είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν θέματα που αφορούν την Κυπριακή αλλά και την Ελληνική γαστρονομία. Όλα αυτά φυσικά υπό το άγρυπνο βλέμμα του καθηγητή μαγειρικής της σχολής κου. Γιώργου Ποταμίτη. Μαζί είχαν την δυνατότητα να γευτούν ιδιαίτερες γεύσεις που ετοιμάστηκαν στην σχολή αλλά και να συζητήσουν θέματα που αφορούν  την Κυπριακή και την Ελληνική γαστρονομία.

Previous Δημήτρης Παμπόρης - Chef στο Patmos Aktis Suites & Spa
Next Τροφές που ανεβάζουν την σεξουαλικότητα

No Comment

Leave a reply