Ιούνιος 2012


Γεια σας και χαρά σας

Ελπίζω να σας βρίσκω καλά στην υγεία. Μήνας ανατρεπτικός ο Ιούνιος μιας και είχαμε τις εκλογές . Όλα τα κόμματα λένε ότι κέρδισαν κάτι έστω και ηθικά….

 

Κατά τα άλλα δεν μπορούμε να συμμαζέψουμε τα ασυμάζευτα με τα φάρμακα στο ίδιο μας το σπίτι θέλουμε να πάμε και με τσαμπουκά έξω να διαπραγματευτούμε…

Είχαμε την Εθνική Ελλάδος να μας κάνει πάλι περήφανους στα παιχνίδια της στο euro παρ ότι δεν εκπλήρωσε την επιθυμία των Ελλήνων για νίκη κατά των  Γερμανών και της αξιαγάπητης (!!) Μέρκελ  που πανηγύριζε δεόντος παρά τις δεσμέυσεις της για ήπιες αντιδράσεις πριν τον αγώνα.

Εκεί που νιώθω υπερήφανος που είμαι Έλληνας την αμέσως επόμενη στιγμή νιώθω τόσο μα τόσο….. Mε καταντήσατε κυκλοθυμικό να μην προλαβαίνω να χαρώ και να πέφτω σε μελαγχολία γιατί βλέπω απίστευτα πράγματα να εκτυλίσσονται στην χώρα μας.

 

Ελπίζω ότι δεν έχει πιο κάτω  γιατί νιώθω τον πάτο του καζανιού να με ακουμπάει.

Λογικά θα πρέπει σιγά σιγά να ανεβούμε προς τα πάνω.

Δεν θα γίνουμε παράδεισος από την μια μέρα στην άλλη, άλλα θέλω να δω κάτι να κουνιέται… μια δουλειά, μια επένδυση, μια ιδέα, μια καινοτομία…. Κάτι που να δείξει ότι δεν σταματήσαμε να αναπνέουμε…

 

Καλό κουράγιο σε όλους  και μην σταματήσετε να ελπίζετε ότι κάτι θα αλλάξει σε αυτόν τον τόπο.

 

Θα είμαστε και πάλι μαζί τον επόμενο μήνα, ελπίζω με πιο ευχάριστες ειδήσεις.

 

Να είστε καλά

 

Για το cooknews.gr

Ανδρεάδης Τάσος  – Ελευθεριάδης Τάσος

Previous Γιατί πρέπει να πίνουν τα παιδιά νερό με το φαγητό
Next Καρπούζι το «ευεργετικό»

No Comment

Leave a reply