Το Agnomarket-meat επεκτείνεται…


Το Agnomarket-meat επεκτείνεται με τρίτο κατάστημα
στον Άγιο Δημήτριο

Με μια κομψή και προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τελετή εγκαινίων, πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012, η επίσημη έναρξη λειτουργίας του καταστήματος Αγνοmarket- meat στον Άγιο Δημήτριο.
Φίλοι και πλήθος συνεργατών όπως ο επιχειρηματίας κ. Βουδούρης ,ο κ. Φλωρίδης , η Γεν. Γραμ. του Υπουργείου Εργασίας κ. Αθηνά Δρέτα εκπρόσωποι των MME και πολλοί άλλοι ήταν εκεί για να ευχηθούν «καλές δουλειές» στην οικογένεια Καλαμβόκη.
Επίτιμη καλεσμένη της βραδιάς η Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου κ. Μαρία Ανδρούτσου η οποία έκοψε την καθιερωμένη κορδέλα των εγκαινίων τονίζοντας , «είμαστε ευτυχείς που φιλοξενούμε στα όρια της πόλης μας αυτή τη δραστηριότητα και ευχόμαστε να συνεχίσει αναδεικνύοντας την καλή ποιότητα, γιατί αυτό είναι και το στοίχημα της χώρας μας».
Οι πέντε νέοι συνεταίροι με σπουδές κρεοπώλη σε Ελλάδα και εξωτερικό και με μακρόχρονη εμπειρία σε ξένα μοντέλα λιανικής πώλησης κρέατος , αποφάσισαν σε μια περίοδο που η αγορά διαρκώς συρρικνώνεται να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα έχοντας εμπιστοσύνη στην γνώση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους. Με μια παράδοση που κρατάει πάνω από 130 χρόνια., με γονείς κρεοπώλες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, παππού κρεοπώλη και προ-πάππο κτηνοτρόφο της Λακωνίας, οι ιδιοκτήτες των Αγνοmarket-meat δικαίως μπορούν να υπερηφανεύονται ότι κατέχουν άριστα την γνώση του κρέατος .Συνδυάζοντας την παράδοση και τις προηγμένες τεχνολογικές μεθόδους δημιούργησαν μία πρότυπη, κάθετη μονάδα κρέατος λιανικής πώλησης που σήμερα αριθμεί πάνω από 130 υπαλλήλους στα τρία καταστήματά τους .
Guest της βραδιάς, ήταν ο δημοφιλής σεφ Dominique που οδήγησε τους καλεσμένους σε ένα ταξίδι γαστρονομικής απόλαυσης επιλέγοντας φυσικά τις δημιουργίες της Αγνοmarket-meat
Η βραδιά έκλεισε σε αισιόδοξο κλίμα με μουσική, κρασί και φυσικά άφθονους Αγνομεζέδες, !!!!!!!

Η μασκοτ!!

Previous AMAN - Ευρωπαϊκός φούρνος
Next Η διατροφική αξία των μικρών γευμάτων

No Comment

Leave a reply