ΠΕΠ 2012 – Νέο μεγάλο Πρόγραμμα ενίσχυσης Επιχειρήσεων


Αναμένεται εντός του Απριλίου  να προκηρυχθεί μεγάλο πρόγραμμα ενίσχυσης υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων όλων των κλάδων (Εμπόριο, Υπηρεσίες, Τουρισμός, Μεταποίηση).

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος θα είναι 500 εκ. ευρώ και το ποσοστό επιχορήγησης θα κυμαίνεται από 50 έως 60% (ανάλογα με την περιοχή υλοποίησης της επένδυσης και το μέγεθος της επιχείρησης).

Το πρόγραμμα θα αφορά τόσο υφιστάμενες επιχειρήσεις (με περισσότερα από 2 χρόνια λειτουργίας) όσο και νέες επιχειρήσεις που ξεκινούν τώρα τη δραστηριότητά τους.

 

 

Επιλέξιμες Δαπάνες:

– Κτιριακές Εγκαταστάσεις

– Μηχανολογικός Εξοπλισμός

– Εξοπλισμός Πληροφορικής & Λογισμικό

– Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας

– Συστήματα Αυτοματοποίησης

– Προβολή & Προώθηση

– Αμοιβές Συμβούλων

Ο προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης αναμένεται να κυμαίνεται από 30.000 € μέχρι 300.000 € (Μεταποίηση & Τουρισμός) και από 30.000 € μέχρι 80.000 € (Εμπόριο & Υπηρεσίες).

Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στους όρους του προγράμματος ανά Περιφέρεια, ανάλογα με τις τοπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Τα δικαιολογητικά του προγράμματος καθώς και περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας www.eniac.gr  Ταυτόχρονα με την προδημοσίευση του προγράμματος.

Η ENIAC  συνεπής τα τελευταία 18 έτη στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, διαθέτοντας ένα απόλυτα εξειδικευμένο σύνολο στελεχών και συνεργατών , γνωρίζοντας δε τα στενά χρονικά περιθώρια υποβολής των προτάσεων, παρέχει τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης αντιμετώπισης κατά τη σύνταξη και υποβολή της αίτησης σας καθώς και την διαχείριση του έργου μετά την έγκριση του.

Μπορείτε για κάθε διευκρίνιση να καλείτε την Eniac / Τμήμα Συμβούλων ζητώντας τον κο Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο ή Αναστάσιο Σαντοριναίο  στα 210- 495 9090 .

Για θέματα ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ καλέστε τον κο Δημ.Τσαμπουνιάρη στο 6944 – 362922 .

Previous H μπύρα κάνει τους άντρες εξυπνότερους
Next Πότε «παγώνει» ο εγκέφαλος;

No Comment

Leave a reply