Έλληνες πουλάνε σουβλάκι και γύρο στο Λονδίνο και τα οικονομάνε…


Τρεις Έλληνες, ο Δημήτρης Δαμιανίδης, ο Δημήτρης Κότσας και ο Δημήτρης Φλωράκης άνοιξαν το «Olive Oil and Oregano» στο Λονδίνο, όπου πουλάνε…

σουβλάκια με λαδορίγανη και γύρο. Ο Δημήτρης Φλωράκης λέει σχετικά: «Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Στο Westfield Stratford City υπάρχουν 70 εστιατόρια και καφέ. Το γεγονός ότι το εμπορικό κέντρο βρίσκεται στο Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012 το προσεχές καλοκαίρι, έχει ως αποτέλεσμα να είναι συγκεντρωμένες όλες οι διεθνείς τάσεις της γαστρονομίας, από τις πολύ γνωστές (ιταλική, κινέζικη κ.λπ. έως εστιατόριο με κουζίνα Καραϊβικής), ενώ μπορεί να βρει κάποιος κι όλες τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες γρήγορης εστίασης. Το ελληνικό σουβλάκι, όμως, δεν «χλομιάζει» όταν τα βάζει με τους κολοσσούς της έθνικ κουζίνας. Πάνω από 1.000 πελάτες προτιμούν καθημερινά τις μοντέρνες γεύσεις του «Olive Oil and Oregano» και απολαμβάνουν ένα σουβλάκι, ένα πιάτο γύρο ή πατάτες με σος φέτας. Και δεν λησμονούν να πάρουν και σε συσκευασία λιανικής ελαιόλαδο από την Ολυμπία, μέλι από τη Χαλκιδική, μαύρη κορινθιακή σταφίδα, βιολογική ργανη, φέτα, τζατζίκι και άλλα τοπικά προϊόντα».

 

ΠΗΓΗ.katoci.com

Previous Σωστή διατροφή για επιτυχημένες εξετάσεις
Next Πιείτε μπίρα… μετά μουσικής!

No Comment

Leave a reply