Υλικά 1 μπούτι κατσικίσιο (850 γρ. περίπου) Εκτέλεση Κάθε τόσο περιχύνουμε το κρέας, με ζωμό για να μη στεγνώσει. Βγάζουμε από το φούρνο το κρέας και περιμένουμε 10 λεπτά πριν κόψουμε το κρέας. Σουρώνουμε τη σάλτσα. |
Υλικά 1 μπούτι κατσικίσιο (850 γρ. περίπου) Εκτέλεση Κάθε τόσο περιχύνουμε το κρέας, με ζωμό για να μη στεγνώσει. Βγάζουμε από το φούρνο το κρέας και περιμένουμε 10 λεπτά πριν κόψουμε το κρέας. Σουρώνουμε τη σάλτσα. |
No Comment