Υλικά
500 γρ τόνος φρέσκος
1 κουτ. σούπας μαγιονέζα
1 κουτ. σούπας κόκκοι μαύρου πιπεριού
χυμός από 2 lime
80 γρ. ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας κάπαρη (στραγγισμένη-ψιλοκομμένη)
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο ψαριού σε μικρότερα φιλετάκια ή σε κυβάκια κατά προτίμηση.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ ρίχνοντας τελευταίο το ελαιόλαδο .
Μαρινάρουμε στο μίγμα ελαιολάδου τα φιλετάκια ανακατεύοντας προσεκτικά με την μαρινάδα.
Αφήνουμε τον τόνο μέσα στην μαρινάδα να μαλακώσει για 4-5 ώρες ή για όλο το βράδυ καλύτερα.
Την επόμενη μέρα στραγγίζουμε τα φιλετάκια από την μαρινάδα και τα σερβίρουμε μαζί με ρόκα ή άλλα μαρουλοειδή της αρεσκείας μας.
Σερβίρουμε τρίβοντας τους κόκκους πιπεριού στο τέλος με μύλο.
No Comment