Υλικά:
10-12 φέτες καπνιστού σολωμού ( κομμένες σε ζαράκι )
120 γρ. αρακάς βρασμένος
2 τομάτες κομμένες σε ζαράκι (η φλούδα μόνο)
1 αγγούρι καθαρισμένο και κομμένο σε ζαράκι
1 κουτ. σούπας κόκκινο χαβιάρι
1 ματσάκι ρόκα
λίγα αντίδια καθαρισμένα και πλυμένα (οι καρδιές)
για το dressing
120 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1 κουτ. σούπας κορίανδρος σπόροι
χυμός από 2 λεμόνια
αλάτι , λίγος ψιλοκομμένος άνιθος
Ελαιόλαδο
λίγο μαύρο σουσάμι
Εκτέλεση
Μέσα σε ένα μπώλ προσθέτουμε όλα τα υλικά μας εκτός από τα πράσινα λαχανικά και τα υλικά του dressing
αλατίζουμε ελαφρά, προσθέτουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε με αυτό τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας προσεκτικά με ένα κουτάλι.
Επάνω προσθέτουμε τα πράσινα λαχανικά και τέλος προσθέτουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και λίγο μαύρο σουσάμι.
No Comment