Υλικά
1 1/2 κιλό αρνάκι (μπούτι) σε κομμάτια
1 κιλό κάστανα καθαρισμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
120 γρ. μπράντυ
2 κουταλιές μέλι
130 γρ.βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα κάστανα και τα καθαρίζουμε.
Πλένουμε το κρέας, το κόβουμε σε μερίδες και το αλατοπιπερώνουμε.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το κρέας. Προσθέτουμε ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 40 λεπτά περίπου.
Στην συνέχεια προσθέτουμε τα κάστανα, το μπράντυ, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 30 λεπτά.
Προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το φαγητό να πάρει μία βράση.
Σερβίρεται ζεστό
No Comment