Γιατί βάζουμε λεμόνι στα θαλασσινά


Tο λεμόνι είναι ισχυρό βακτηριοκτόνο.

Ο χυμός του λεμονιού που θα ρίξετε στα θαλασσινά πριν τα βάλετε στο στόμα σας, θα καταστρέψει ( σύμφωνα με έρευνες ) κάτι περισσότερο από το 90% των βακτηριδίων που υπάρχουν σ’ αυτά. Ετσι θα τα φάτε χωρίς τον φόβο να πάθετε διάρροια ή κάτι άλλο.

Λεμόνι είναι επίσης καλό να βάζετε και στις κονσέρβες καθώς και σε σιτεμένο κρέας.

Κι επειδή υπάρχουν άνθρωποι και επιχειρήσεις που αδιαφορούν για την ποιότητα των φαγώσιμων που σας προσφέρουν ( επί πληρωμή ), καλό είναι να έχετε πάντοτε λεμόνια στο σπίτι, αφού το λεμόνι είναι το καλύτερο αντίδοτο για τις τροφικές δηλητηριάσεις

Previous Το βραδινό...παχαίνει;
Next Παράξενες πινακίδες...

No Comment

Leave a reply