ΚΩΝ/ΠΟΛΗ… ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΑΞΙΑΣ 13.50ΕΥΡΩ!


Σε καιρούς δύσκολους για όλους, η πενία τέχνας κατεργάζεται! Έτσι, άλλος πουλάει … αέρα κοπανιστό κι άλλος ξόρκια, που βοηθούν να βρει κάποιος δουλειά, χρήματα, αγάπη ή ό,τι άλλο έχει ανάγκη.

Εδώ κι αρκετούς μήνες, στην Τουρκία…
βγήκε προς πώληση κονσέρβα που περιέχει «αέρα Κωνσταντινούπολης», με περιεκτικότητα 78% άζωτο , 21% οξυγόνο και 1% διοξείδιο του άνθρακα!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, το «προϊόν» αυτό πωλείται στους τουρίστες προς 5 λίρες (περίπου 2 ευρώ) στο κατάστημα του Μουσείου του Τόπκαπι της Κωνσταντινούπολης ενώ στο Ίντερνετ η τιμή είναι πολύ πιο ακριβή και φτάνει μέχρι και τις 33 λίρες (13,5 ευρώ).

Κι αν αναρωτιέστε ποιος θα αγόραζε μια κονσέρβα με αέρα, την απάντηση δίνει το σλόγκαν των δημιουργών της.

Το περιεχόμενο της κονσέρβας απευθύνεται σ’ αυτούς που νοσταλγούν τον αέρα της Κωνσταντινούπολης, σ’ αυτούς που θέλουν να τον γνωρίσουν και σ’ αυτούς που θέλουν να «κάνουν το κομμάτι τους».

Κι ενώ στην Τουρκία σκέφτηκαν να βγάλουν χρήματα πουλώντας αέρα, κάποιοι άλλοι, σε Ευρώπη κι Αμερική, πουλούν ξόρκια που βοηθούν στην εύρεση εργασίας, στην εξασφάλιση χρημάτων, αγάπης ή ακόμη και στην απόκτηση βραζιλιάνικων γλουτών.

Άλλοι κάνουν τα ξόρκια τους με τη χρήση βουντού και τα πουλούν μέσα από τις προσωπικές τους ιστοσελίδες, σε τιμές που κυμαίνονται από 75 έως 250 δολάρια κι άλλοι τα βγάζουν σε δημοπρασία μέσω δημοφιλούς ιστοτόπου δημοπρασιών.

Μάλιστα, δίνουν κι εγγύηση ότι τα ξόρκια τους πιάνουν!

ΠΗΓΗ.diaforetikimatia.blogspot.com

Previous ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΟΜΗΛΑ!
Next ΚΑΡΔΙOΠΑΘΕΙΕΣ…ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥΣ!

No Comment

Leave a reply