Νέος διευθύνον σύμβουλος για την Δέλτα Τρόφιμα Α.Ε


Ο κ. Αντ. Μαυριδόγλου ανέλαβε από την 1η Ιουνίου τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Δέλτα Τρόφιμα AE σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της μητρικής Vivartia.

Ο κ. Μαυριδόγλου επίσης, από την 1.3.2010 διατελεί και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Μπάρμπα Στάθης Α.Ε., θέση την οποία θα συνεχίσει να διατηρεί παράλληλα με τα νέα του καθήκοντα. Ο κ. Μαυριδόγλου διαθέτει στο βιογραφικό του μια πορεία 20 ετών στον όμιλο Vivartia, με κομβικές θέσεις σε όλους τους κλάδους, όπως Business Unit Director Γάλακτος, Ποτών & Βρεφικών προϊόντων στη Δέλτα Πρότυπος Βιομηχανία ΓάλακτοςA.E., Διευθύνων Σύμβουλος στη Γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης στην Κύπρο, Διευθυντής Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης των Joint Ventures στον Κλάδο Αρτοποιίας & Ζαχαρωδών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Vivaria, κ. Ι. Αρτινός δήλωσε: «Ο Αντώνης είναι ένα καταξιωμένο και ικανό στέλεχος που μέσα από πολλές και διαφορετικές θέσεις ευθύνης, στην 20χρονη πορεία του στον όμιλο, συνετέλεσε δραστικά στη μεγάλη επιτυχία όλων των τομέων που ανέλαβε. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσει και τη νέα αυτή πρόκληση, μιας καίριας για τον όμιλο θέσης, με την ίδια αποφασιστικότητα που τον διακρίνει σε όλη του την πορεία και με τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα».

 

 

Πηγή : tovima.gr

 

 

Previous Πλήγμα για τον τουρισμό τα επεισόδια
Next ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

No Comment

Leave a reply