Μάιος 2011


Γεια σας και χαρά σας, εδώ είμαστε λοιπόν στον μήνα Μάιο, κατά πολλούς στον πιο όμορφο μήνα του χρόνου.

Την ομορφιά που μας προσφέρει η φύση για να χαρούμε εμείς πάντως σε πολλές περπτώσεις την κάνουμε να φαίνεται μικρή και ασήμαντη μπροστά στην ασχήμια που έρχεται από τα γεγονότα γύρω μας.

Λίγο με τα επεισόδια που συμβαίνουν στα ελληνικά κωλογήπεδα, λίγο η κατρακύλα μας σαν χώρα στο οικονομικό-κοινωνικό-πολιτικό-πολιτιστικό……. γαμώτο , δεν μπορώ να βρώ κάτι καλό να σταθώ. Τα έχετε παρατήσει όλα και το μόνο που κάνετε εδώ και λίγο καιρό είναι να κάνετε υπολογισμούς για να δώσετε την αναφορά σας στους νταβατζήδες που σας προσέλαβαν με σύμβαση αορίστου χρόνου, δυστυχώς.

Εκεί που ένιωσα για λίγο ότι φέτος τα πράγματα θα είναι καλύτερα στον τουρισμό εκεί ακριβώς συμβαίνουν αλλά τόσα άσχημα για να μου κόψουν αυτή την χαρά.

Μαθαίνω ότι η ΣΤΕ Ρόδου έχει σοβαρά οικονομικά-βιοποριστικά προβλήματα και για να γινουμε πιο λιανοί, δεν έχουνε κονδύλια να ψωνίσουνε 2-3 πράγματα για να μάθουνε οι μαθητές, που αύριο θα είναι η κολώνα του τουρισμού μας, να μαγειρέψουνε μια κοτόσουπα ή μια μπεσαμέλ.

Μαθαίνω και δυστυχώς μαθαίνουμε όλοι μας ότι είμαστε ανίκανοι να ολοκληρώσουμε 90 λεπτά αγώνα στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας. Ίσως σε αυτήν την κωλοχώρα θα έπρεπε να ψηφιστεί νόμος που τα παιχνίδια ποδοισφαίρου θα κρατάνε 81 ή 82 λεπτά.

Ποιος πρωθυπουργός και ποιος υπουργός ρε ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ??

Είναι δυνατόν εδώ και τόσα χρόνια να έχετε κάνει όλο τον κόσμο να σιχαθεί το πιο αγαπημένο άθλημα του κόσμου??

Να σας θυμίσω ότι μετά το Χέιζελ

(Α ρε Θάτσερ…ούτε λίγο δεν σου έμοιασε ο δικός μας…)

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Juventus_Liverpool/275202.html

η Αγγλία έκανε κάτι χρονάκια να ξαναπάει στο γήπεδο και τώρα κάθονται σε απόσταση αναπνοής από τους παίχτες χωρίς να ματώσει φρύδι?

Κάποτε συνηθίζαμε να λέμε ότι είναι θέμα παιδείας. ΜΠΟΥΡΔΕΣ !

Δεν έχουμε χρόνο για τέτοια και το ξέρετε. Εδώ πρέπει να πέσουν κεφάλια. Λυπάμαι που όταν ακούω για ελληνικό ποδόσφαιρο ψάχνω να βρω μαύρη σακούλα να ξεράσω, άλλα έχοντας παραστεί σε 8 αγώνες της Bayern Mονάχου σε Ολυμπιακό στάδιο και σε Αllianz Arena μου φαίνεστε πολύ αστείοι όλοι εσείς που λέτε ότι θα αλλάξετε το ποδόσφαιρο και δει τον πολιτισμό αυτής της χώρας.

Πίστευα ότι η κατάκτηση του Εuro θα ήταν ένα καλό κίνητρο για να γίνει αυτό αλλά βλέπεις την Τετάρτη έρχεται η τρόικα…

Που καιρός για σωστή αστυνόμευση, που καιρός για ανάπτυξη, που καιρός για κίνητρα στους επαγγελματίες, που καιρός για πράσινο στις πόλεις, που καιρός για……..

Ευχομαι κάποιος Χριστιανός εκεί επάνω να ασχοληθεί σοβαρά με κάτι από όλα αυτά και με άλλα τόσα πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα στην ίδια μας την χώρα.

Δηλαδή έπρεπε να γίνει πόλεμος στις γύρω χώρες για να ανέβει ο τουρισμός μας ρε παιδιά?

Έτσι θα νιώσουμε καλά και θα κοιτάμε που γίνεται πόλεμος και που σεισμός για να πατάμε τα σωστά κουμπιά στο κομπιουτεράκι που θα υπολογίσει την ανάπτυξη της χώρας μας?

Χαρείτε τον μήνα Μάιο όπως εσείς νιώθετε καλύτερα.

Κάντε έναν περίπατο, ακούστε ένα τραγούδι, ξεφυλλίστε μια μαργαρίτα λέγοντας “μ αγαπά δεν μ αγαπά”, κάντε κάτι απλό και όμορφο τελος πάντων γιατί στα σύνθετα και στα δύσκολα μάλλον δεν τα πάμε καλά.

Μάλλον διαλέγουμε συνεχώς άσχημα μυάλά για να κυβερνήσουν αυτή την πανέμορφη χώρα και αυτή η αντίθεση γίνεται τόσο έντονη κάποιες στιγμές που καταντάει ανυπόφορη.

Να είστε όλοι καλά

για το cooknews.gr

Aνδρεάδης Τάσος

Previous KAΛΟ ΠΑΣΧΑ !
Next Καφάλης Ηλίας - Executive Sous Chef - Almyra Luxury 5 Star Beach Hotel

No Comment

Leave a reply