“Συνεδριακός Τουρισμός”


Επαφές του Γ.Νικιτιάδη

στην Φρανκφούρτη

Πρόσκληση προς τους μεγαλύτερους διοργανωτές συνεδρίων να πραγματοποιήσουν συνέδρια στην Ελλάδα, καθώς δίνονται σημαντικά κίνητρα και δημιουργούνται υποδομές, απηύθυνε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης στους συμμετέχοντες, από όλο τον κόσμο, εκθέτες της Διεθνούς Έκθεσης Συνεδριακού Τουρισμού IMEX που πραγματοποιείται στην Φρανκφούρτη.

Ειδικότερα, ο υφυπουργός, κατά την επίσκεψή του στο ελληνικό περίπτερο του ΕΟΤ, παρέθεσε ομιλία στους έλληνες αλλά και τους ξένους διοργανωτές συνεδρίων που είχαν επισκεφθεί το περίπτερο, παρουσιάζοντας όλες τις ενέργειες που γίνονται από το υπουργείο και δημιουργούν ένα νέο περιβάλλον ώστε πλέον η Ελλάδα να εισέλθει δυναμικά στην αγορά συνεδρίων.
Όπως είπε η χώρα προσφέρει ουσιαστικές δυνατότητες στους επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού να αναπτυχθούν και ήδη έχουν γίνει ενέργειες για την διευκόλυνση της διοργάνωσης συνεδρίων. Αρχικώς, τόνισε ο υφυπουργός, έχει ξεκινήσει η δημιουργία 10 Γραφείων Προώθησης Συνεδριακού Τουρισμού (conventions bureaus) σε όλη τη χώρα.

Πηγή : agroypos.gr

 

 

Previous Φαγητό για 2 Ρέμος - Υβόννη
Next Επίσχεση εργασίας εργαζομένων στη ΔΕΔΙΣΑ

No Comment

Leave a reply