Τα ροζέ της άνοιξης


Στην επόμενη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI’96

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

 

Χρώμα που ανεβοκατεβαίνει με μεγάλη άνεση μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, από το έντονο ροζ, το κερασί, το τριανταφυλλί έως το ροζ του σολομού και το πορτοκαλί της φλούδας κρεμμυδιού.

 

Άρωμα, έντονα φρουτώδες. Σαν να μασάς φράουλες, μούρα, βατόμουρα κι όλα αυτά τα μικρά κόκκινα φρούτα του δάσους, όπως συνηθίζουμε να τα αποκαλούμε.

 

Γεύση δροσερή, φρέσκια με έντονη όμως προσωπικότητα.

 

Αυτά είναι τα ροζέ κρασιά, τα απόλυτα γευστικά passe-partout. Οι πλέον ευέλικτοι παρτενέρ, διότι συνδυάζονται τέλεια, πρώτα απ’ όλα με τα ορεκτικά και τα λαδερά φαγητά των λαών της Μεσογειακής λεκάνης.

Με το σύνθημα «ας βάλουμε και πάλι το χρώμα στη ζωή μας» και οδηγό την χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα, στην επόμενη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI ’96 θα δοκιμάσουμε ροζέ κρασιά από τη Θράκη, τη Μακεδονία, την Κεντρική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τα νησιά.

 

Σημειώστε στην ατζέντα σας την ημερομηνία, Τετάρτη 27 Απριλίου 2011, στις 20.00, στο Excelsior Hotel (Μητροπόλεως 23, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 021020)..

 

Για να γίνετε μέλος του Wine Club THESSALONIKI ’96, επικοινωνήστε στο τηλ. 2310 888311 ή στο info@wineplus.gr 

Το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι 100€.

Το κόστος παρακολούθησης μίας συνάντησης είναι 18€.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Το Wine Club THESSALONIKI ’96 είναι μία από τις παλαιότερες Λέσχες Φίλων του Κρασιού στην Ελλάδα. Συνδυάζει την εμπειρία 15 χρόνων λειτουργίας με τη σωστή οινική ενημέρωση, την εκπαίδευση και τη φιλική ατμόσφαιρα. Απευθύνεται στους φίλους του καλού κρασιού που ξέρουν να εκτιμούν την ποιότητα του, αλλά και σε εκείνους που θέλουν να ανακαλύψουν αυτόν τον γοητευτικό κόσμο.

 

Το rendez-vous είναι μηνιαίο (9 συναντήσεις ετησίως), με παρουσιάσεις και γευστικές δοκιμές κρασιών και αποσταγμάτων. Μαθαίνουμε και γευόμαστε τη γευστική τους αρμονία με συγκεκριμένα εδέσματα. Ταξιδεύουμε επίσης. Επισκεπτόμαστε αμπελουργικές περιοχές, αμπελώνες και οινοποιεία.

 

Έχοντας μέσα στα προηγούμενα χρόνια γνωρίσει σχεδόν 1.400 κρασιά, συνεχίζουμε και φέτος την περιήγησή μας σε διάσημες αμπελουργικές περιοχές. Θα δοκιμάσουμε εκλεκτά κρασιά από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο αμπελώνα, θα πληροφορηθούμε τις πιο πρόσφατες οινικές τάσεις παγκοσμίως.

Previous Η Olympic Air μας φωτίζει...
Next KAΛΟ ΠΑΣΧΑ !

No Comment

Leave a reply