ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ


1Mpala

EuroChina Business Meeting

4-6 Σεπτεμβρίου 2010, Chanhgchun, Jilin, China


200 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

6 ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΚΛΑΔΟΙ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ


Η σημαντική αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη
Chanhgchun, στην επαρχία Jilin, Βορειοανατολικά του Πεκίνο, στην αρχή της Χερσονήσου της Κορέας, στις  4-6 Σεπτεμβρίου 2010, και θα φέρει σε επαφή επιχειρήσεις από έξι διαφορετικούς κλάδους με στόχο την ανάπτυξη εμπορικών, τεχνολογικών και επιχειρηματικών συνεργασιών ανάμεσα σε ευρωπαϊκές και κινεζικές επιχειρήσεις.

Μόλις κυκλοφόρησε ο αναλυτικός κατάλογος με τα προφίλ, τα προϊόντα και τις προτάσεις συνεργασίας που αναζητούν 200 προσεκτικά επιλεγμένες Κινεζικές επιχειρήσεις. Οι κλάδοι που αντιπροσωπεύονται είναι οι ακόλουθοι:

§         Περιβάλλον

§         Ηλεκτρονικά & Ηλεκτρολογικά

§         Τρόφιμα & Αγροτικά

§         Μηχανήματα

§         Αυτοκινητοβιομηχανία

§         Εξοπλισμός Σιδηροδρόμων


Για κάθε ευρωπαϊκή επιχείρηση θα διαμορφωθεί ένα ξεχωριστό πρόγραμμα προκαθορισμένων συναντήσεων με τις κινέζικες επιχειρήσεις που θα επιλέξει.

Η εκδήλωση  Euro China Business Meeting είναι ίσως η πιο γρήγορη, οικονομική και εγγυημένη μέθοδος για τους έλληνες επιχειρηματίες που θέλουν να βρουν συνεργάτες στην ανερχόμενη οικονομική υπερδύναμη.


 

Που βρίσκεται η επαρχεία Jilin:

Η Jilin βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Κίνας. Συνορεύει με την Ρωσία, την Μογγολία, την Β.Κορέα και την Ιαπωνία. Οι ρυθμοί ανάπτυξης της περιοχής μέσα από συντονισμένες προσπάθειες έχουν φτάσει μέχρι και το 15% ανά έτος.

Η πρωτεύουσα Changchun είναι μια όμορφη πόλη με πολλά ονόματα. Την ονομάζουν η πόλη της Άνοιξης του βορρά λoγω του καλού κλίματος, είναι η πόλη της αυτοκινητοβιομηχανίας και της μελλοντικής ανάπτυξης της Κίνας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Changchun είναι επίσης το κέντρο του Κινεζικού κινηματογράφου
άλλης μιας βαριάς κινεζικής βιομηχανίας.


ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ?

Η εκδήλωση οργανώνεται από την κυβέρνηση της Jilin και τον οργανισμό ΜΕCEC πού έχει πολύχρονη πείρα στην ανάπτυξη ευρωκινεζικών επιχειρηματικών συνεργασιών. Η Ευρωπαϊκή αποστολή οργανώνεται από ένα δίκτυο επίσημων φορέων σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες.


Συντονιστής του προγράμματος για την Ελλάδα, είναι η εταιρία
Global Greece, μέσω της οποίας μπορείτε να λάβετε μέρος, να προκαθορίσετε συναντήσεις με τις επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν.  H Global Greece θα φροντίσει για τη μετάβαση, τη διαμονή, τα γεύματα και τις παράλληλες εκδηλώσεις, ούτως ώστε οι συμμετέχοντες να επικεντρωθούν αποκλειστικά στις επιχειρηματικές τους επιδιώξεις.


Έχουμε ετοιμάσει αναλυτικό πρόγραμμα για την εμπορική αποστολή στην εκδήλωση αυτή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την
Global Greece email: info@globalgreece. gr προκειμένου να παραλάβουν  δωρεάν τον κατάλογο των επιλεγμένων κινεζικών επιχειρήσεων με τις προτάσεις συνεργασίας τους καθώς και για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.


Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για την Global Greece

Μπάμπης Φιλαδαρλής

Εθνικός Σύμβουλος της εκδήλωσης

για την Ελλάδα

 


EuroChina Business Meeting

H πιο γρήγορη, οικονομική και εγγυημένη μέθοδος

για να βρείτε συνεργάτες στην Κίνα

Εάν ενδιαφέρεστε για την εκδήλωση  Euro China Business Meeting παρακαλώ συμπληρώστε και απαντήστε στο μήνυμα αυτό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ:

1 ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ 200 ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ «DOING BUSINESS IN CHINA

ΟΝΟΜΑ:    …………………………………………………………………..

ΕΤΑΙΡΙΑ:   …………………………………………………………………..

ΚΛΑΔΟΣ:   . …………………………………………………………………

EMAIL:      …………………………………………………………………..

ΤΗΛ.:        …………………………………………………………………..

Global Greece  International Business Projects

Thomas Building, 9th km. ThessalonikiThermi, POBox. 60689, 570 01 Thessaloniki, Greece

Tel: +30 2310474191, Fax: +30 2310474192, Email: info@globalgreece.gr Web: www.globalgreece.gr

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας σχετικά με την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών και του διεθνούς εμπορίου γενικότερα. Αυτό το μήνυμα πληρεί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. (Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.  Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλώ δεχθείτε τις απολογίες μας για την ενόχληση. Για να διαγραφεί η διεύθυνση σας παρακαλώ πατήστε εδώ: 

 

Previous Αύγουστος 2010
Next ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΛΝΤΗΣ - ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΕΛΝΤΗ

No Comment

Leave a reply