ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ


 

 

EYKOLES_SYNTAGES_ME_TYRIA

Ακολουθήστε τα γευστικά μονοπάτια που σας προτείνει

ο ταλαντούχος σεφ και εντυπωσιάστε την παρέα σας

διαλέγοντας μέσα από μια ποικιλία απολαυστικών

συνταγών στις οποίες πρωταγωνιστεί το τυρί.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ασχολήθηκε νωρίς με το μεγάλο του πάθος, τη μαγειρική. Δούλεψε ως βοηθός σεφ στο εστιατόριο Ballade για ένα χρόνο και κατόπιν σπούδασε στην Ecole Ferrandi στο Παρίσι. Η υποτροφία που του εξασφάλισε η διπλωματική του εργασία τον οδήγησε στο Πανεπιστήμιο Johnson & Wales στις ΗΠΑ, όπου δίδαξε γαλλική κουζίνα σε πρωτοετείς φοιτητές. Παράλληλα, παρακολούθησε και μαθήματα food styling. Σήμερα, έχοντας δουλέψει ως σεφ σε διάφορα εστιατόρια, στην τηλεόραση και στα έντυπα, έχει δημιουργήσει μια εταιρεία, τη Sidayes by Alexandros Papandreou, όπου παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής.

 

Είναι ένα βιβλίο που δε θα το βάλετε ποτέ στη βιβλιοθήκη˙ θα το έχετε πάντα στη κουζίνα σας. Εκμεταλευτείτε την πείρα και τη γνώση του Αλέξανδρου και ξεκινήστε τις τυρομαγειρικές σας.”

Από τον πρόλογο του Ηλία Μαμαλάκη

Εκδόσεις Ψυχογιός

 

Previous ΕΞΑΓΩΓΕΣ: Η ΛYΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Next Εστιατόριο Barθelonica

No Comment

Leave a reply