WINE PLUS ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ


k 

spagheti

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μαθήματα Μαγειρικής

για μαγείρισσες και μάγειρες με ζωηρή γαστριμαργική περιέργεια

 

«1000+1 τρόποι για να γνωρίσουμε αγαπημένα υλικά: ζυμαρικά, σάλτσες, κιμάς»

 

Δευτέρα 1, 8 και 22 Φεβρουαρίου 2010

εστιατόριο Fred & Ginger, ξενοδοχείο Les Lazaristes

 

Πότε δένει η σάλτσα; Και κυρίως, πως μπορούμε να τη σώσουμε όταν «κινδυνεύει»; Πόσο εύκολο είναι να παρασκευάσουμε φρέσκα ζυμαρικά στο σπίτι; Ποιες είναι οι εύκολες, αλλά και οι δύσκολες συνταγές με κιμά;

 

Στο εστιατόριο Fred & Ginger του ξενοδοχείου Les Lazaristes θα συναντηθούμε τον ερχόμενο Φεβρουάριο για να παρακολουθήσουμε τον Executive Chef Στέφανο Χατζηαντωνίου και την ομάδα του να μας αποκαλύπτουν τα μυστικά υλικών και μεθόδων παρασκευής που αντιμετωπίζουμε πολύ συχνά στην κουζίνα μας. Σάλτσες καθημερινές και πιο σοφιστικέ, τα πολυαγαπημένα ζυμαρικά σε πολλές εκδοχές, ο κιμάς, ένα υλικό με χίλια πρόσωπα, θα περάσουν μπροστά από τα μάτια μας και οι αντίστοιχες συνταγές θα αρχειοθετηθούν στο ράφι μας.

 

Πιστοί στην αρχική μας ιδέα, να παρουσιάζουμε ιδέες και λύσεις από chef με μεγάλη εμπειρία, αλλά προσιτές και εφαρμόσιμες στην κουζίνα του σπιτιού μας, με υλικά από την αγορά της πόλης μας, προτείνουμε τον επόμενο κύκλο Μαθημάτων Μαγειρικής. Θα προσπαθήσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα συνηθισμένα υλικά, όπως τα ζυμαρικά και ο κιμάς και να τα μεταμορφώνουμε με χίλιους τρόπους, ώστε να μας προσφέρουν διαφορετικές, εύκολες και νόστιμες λύσεις στο καθημερινό μας τραπέζι. Και οι σάλτσες, η βάση, αλλά και η δημιουργική πινελιά στην κουζίνα, που τόσο μας έχουν πολλές φορές δυσκολέψει, είναι άραγε τόσο δύστροπες; Αλλιώς συμπεριφέρονται μάλλον στα χέρια των επαγγελματιών που ξέρουν τα μυστικά τους. Αυτό ακριβώς θα πετύχουμε κι εμείς με τη βοήθειά τους!

 

Το σεμινάριο «1000+1 τρόποι για να γνωρίσουμε αγαπημένα υλικά: ζυμαρικά, σάλτσες, κιμάς» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1, 8 και 22 Φεβρουαρίου 2010

στο εστιατόριο Fred & Ginger του ξενοδοχείου Les Lazaristes.

 

Το κόστος για την παρακολούθηση των μαθημάτων, το έντυπο με τις συνταγές και το δείπνο που ακολουθεί είναι 120 € για συμμετοχή στις τρεις συναντήσεις και 90 € για συμμετοχή στις δύο.

Οι συναντήσεις αρχίζουν στις 19:00, διαρκούν 3 ώρες και ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 2310 888311.

 

 

 

Η Wine Plus διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία και φανατικούς υποστηρικτές Μαθήματα Μαγειρικής εδώ και 8 χρόνια. Πραγματοποιούνται σε θεματικούς κύκλους, που καθένας τους ολοκληρώνεται σε τρεις συναντήσεις. Σε κάθε συνάντηση, παρακολουθούμε σε ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα και με τη βοήθεια οθόνης plasma, την προετοιμασία ενός ολοκληρωμένου γεύματος με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο και γλυκό. Το οποίο στη συνέχεια απολαμβάνουμε με τη συνοδεία ταιριαστών κρασιών.

Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312

www.wineplus.gr

email: info@wineplus.gr

Previous O Nobu είπε…
Next Ο Στέλιος Παρλιάρος…

No Comment

Leave a reply