Πρόσκληση σε γιορτινό δείπνο


Δευτέρα 16, 23 και 30 Νοεμβρίου 2009

εστιατόριο Ambrosia, Hyatt Regency Thessaloniki

rose

Τον φετινό Νοέμβριο, ο Michel Jost, Executive Chef του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki και του Regency Casino και ο Κώστας Αραμπατζής executive sous chef απευθύνουν σε όλους τους ενδιαφερόμενους «Πρόσκληση σε γιορτινό δείπνο» στον φιλόξενο χώρο του εστιατόριου Ambrosia στο ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki.

Η Wine Plus συμμετέχει σε όλες τις συνάντήσεις και παρεμβαίνει οινικά στην προετοιμασία ενός ολοκληρωμένου γεύματος με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο και γλυκό , προτείνοντας το ανάλογο κρασί ανά περίπτωση.

Η γνωστή και αγαπητή σε όλους ομάδα του εστιατορίου Ambrosia του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki, μας παρουσιάζει συνταγές με έμπνευση, αλλά όπως πάντα προσαρμοσμένες στα μέτρα μας.

Μας καθοδηγούν στο φιλετάρισμα το ψάριού,στο γεμίσμα ρολών κρέατος και στο γαρνίρισμα των εκλεκτών γλυκισμάτων.

Το σεμινάριο «Πρόσκληση σε γιορτινό δείπνο» με τον Michel Jost και την ομάδα του

θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16, 23 και 30 Νοεμβρίου 2009 εστιατόριο Ambrosia, του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki.

Το κόστος για την παρακολούθηση του μαθήματος, το έντυπο με τις συνταγές και το δείπνο τριών πιάτων που ακολουθεί είναι 90 € για τις δύο συναντήσεις και 130 € για τις τρείς.

Οι συναντήσεις αρχίζουν στις 19:00, διαρκούν 3 ώρες και ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Previous Ο XΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
Next ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ...