Editorial 2009


Όταν πριν από λίγους μήνες σκεφτόμασταν την δημιουργία ενός καινούριου site γύρω από την γαστρονομία και το Ευ Ζειν γενικότερα, η ιδέα μας  φαινόταν πολύ καλή για να βγεί αληθινή.  Για όλους εμάς όμως που ασχολούμαστε με την μαγειρική τέχνη, υπήρχε πραγματική ανάγκη ύπαρξης ενός  τέτοιου διαδικτυακού χώρου όπου θα  μπορούμε όλοι μαζί να συναντιόμαστε και να μπορούμε να μαθαίνουμε ή  να μοιραζόμαστε πληροφορίες με κοινό σημείο αναφοράς το φαγητό και.. ότι προηγείται ή έπεται από αυτό.

Αυτή η ανάγκη λοιπόν, συνάντησε το μεράκι μας για αυτήν την δουλειά με αποτέλεσμα να μπορούμε σήμερα να σας καλωσορίζουμε στο

ολοκαίνουριο – πολυδιάστατο-ενημερωτικό-ψυχαγωγικό site μας!

Καλώς ήρθατε  στo

cooknews.gr

Mε έμφαση στις ειδήσεις γύρω από τον χώρο της γαστρονομικής τέχνης, με επώνυμες προτάσεις φαγητών & γλυκών από αναγνωρισμένους chefs, με ενημέρωση για το τι παίζει( πότε και που), αλλά και με την δυνατότητα να συμμετέχετε καθημερινά είτε στο forum (χώρος επικοινωνίας), είτε στο facecook! (συνταγές με την  φωτογραφία σας), ξεκινάμε από σήμερα να φτιάχνουμε το cooknews.gr όσο πιο ενδιαφέρον, αξιόπιστο και λειτουργικό γίνεται για όλους εσάς που έχετε πάθος με την μαγειρική.

Με τιμή η ομάδα του cooknews


There is no more story.
Next ΒΡΑBΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ EAGLES PALACE

No Comment

Leave a reply