Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


digestive-papadopoulou

Τα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, μπισκότα ολικής άλεσης, έχουν πλούσια απολαυστική γεύση και θρεπτική αξία γιατί παρασκευάζονται από σιτάρι μαζί με το φλοιό του, δηλαδή με αλεύρι ολικής άλεσης που περιέχει ένα μεγάλο φάσμα αμινοξέων, βιταμινών, ενζύμων και ιχνοστοιχείων που απορροφάται από τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο όρος ΄΄ολική άλεση΄΄ σημαίνει ότι όλα τα μέρη του σπόρου διατηρούνται κατά τη διάρκεια της άλεσης , ενώ στους περισσότερους σπόρους δημητριακών που υφίστανται επεξεργασία αφαιρείται ένα μέρος τους.
Ως προϊόντα ολικής άλεσης, τα μπισκότα
Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ έχουν ακόμα μεγαλύτερα διατροφικά οφέλη, καθώς αποτελούν πηγή φυτικών ινών, αλλά και βιταμινών του συμπλέγματος Β. Οι φυτικές ίνες, όπως είναι γνωστό, έχουν την ιδιότητα να σταθεροποιούν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και προκαλούν το αίσθημα κορεσμού για περισσότερη ώρα ενώ επιβραδύνουν το ρυθμό απελευθέρωσης ενέργειας, χαρίζοντας ζωντάνια και ευεξία. Έτσι, πεινάμε λιγότερο συχνά και αποφεύγουμε το συνεχές τσιμπολόγημα.
Παράλληλα επιδρούν ευεργετικά και στο πεπτικό σύστημα και είναι χαμηλά σε χοληστερόλη.

Μπορούν να αποτελέσουν μέρος ενός υγιεινού και ισορροπημένου πρωινού γεύματος ή ενδιάμεσου μικρογεύματος, τόσο για παιδιά και εφήβους, όσο και για ενήλικες.
Τα μπισκότα
Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ διατίθενται και με 30% λιγότερα λιπαρά αποτελώντας μία εναλλακτική επιλογή με χαμηλότερη περιεκτικότητα κορεσμένων λιπαρών, που τα καθιστά κατάλληλη επιλογή ακόμα και για άτομα που πρέπει να περιορίζουν την πρόσληψη των λιπαρών.

Previous Aρτοπαρασκευαστής BM 450 της KENWOOD
Next ΝΕΟ LURPAK ΟRGANIC SOFT

No Comment

Leave a reply