Εύγευστη και υγιεινή πρόταση


Υπέροχα αρτοποιήματα χωρίς γλουτένη από την εταιρεία Παπαδοπούλου για κάθε στιγμή της μέρας που ζητάμε ένα σνακ όχι μόνο νόστιμο αλλά και υγιεινό: Ιδού λοιπόν τραγανές Φρυγανιές, ανάλαφρες Crackinettes  και Μπισκότα με γεύση πορτοκάλι ή κακάο.

assets_large_t_241661_55028383_type12533Ανταποκρινόμενη στις  σύγχρονες διατροφικές τάσεις και τις απαιτήσεις των καταναλωτών, η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. λανσάρει τη νέα σειρά ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χωρίς Γλουτένη για όσους αναζητούν κάτι υγιεινό και χορταστικό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Νόστιμες και τραγανές Φρυγανιές, ανάλαφρες Crackinettes καθώς και Μπισκότα σε δυο υπέροχες γεύσεις πορτοκάλι & κακάο, αποτελούν ιδανική επιλογή στην καθημερινή σας διατροφή. Όλα τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα, τα  διατροφικά τους οφέλη και την εξαιρετική τους γεύση.
Πιο συγκεκριμένα τα Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χωρίς Γλουτένη με πορτοκάλι  & κακάο ξεχωρίζουν γευστικά, είναι πλούσια σε φολικό οξύ και εδώδιμες ίνες και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά.
Οι τραγανές Φρυγανιές ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χωρίς Γλουτένη είναι πλούσιες σε εδώδιμες ίνες και συνοδεύουν ιδανικά όλα τα γεύματα.
Τέλος οι ανάλαφρες Crackinettes από ρύζι και καλαμπόκι, μόνο με 19 θερμίδες ανά τεμάχιο αποτελούν ένα υπέροχο snack για όλη την ημέρα.
Τα προϊόντα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χωρίς Γλουτένη είναι εγκεκριμένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Κοιλιοκάκης A.O.E.C.S και  φέρουν το ειδικό σύμβολο το οποίο επιβεβαιώνει ότι μπορούν να καταναλωθούν και από άτομα που πάσχουν από τη νόσο Κοιλιοκάκη.

  • Είναι μια πρωτείνη που τη συναντάμε κυρίως στα δημητριακά όπως σιτάρι,το κριθάρι, τη  σίκαλη κ.α
  • Δεν επιτρέπεται καθόλου η κατανάλωση της από άτομα με κοιλιοκάκη την πάθηση κατά την οποία προκαλείται λείανση και αδρανοποίηση των λάγνων του λεπτού εντέρου που είναι υπεύθυνες για την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων από τον οργανισμό.
  • Τα προϊόντα χωρίς γλουτένη  είναι προϊόντα,σχεδιασμένα να παρέχουν στους σύγχρονους καταναλωτές τη μέγιστη γεύση χωρίς τη γλουτένη.
  • Για τη παρασκευή τους χρησιμοποιούνται άλευρα καλαμποκιού, ρυζιού, κινόας κτλ. αποκλειστικά σε εξειδικευμένους χώρους ώστε να μην υπάρχει η πιθανότητα επιμόλυνσης

 

Πηγή:thecookbook.gr

Previous Κρασί για βραβείο
Next Αλεργία και διατροφή

No Comment

Leave a reply