GourMeat.. One step beyond!


Ένα μοναδικό βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες στην αγορά με τον τίτλο:

GourMeat.. One step beyond!

Πρόκειται για μία εξαιρετική έκδοση δύο ταλαντούχων Chef, δύο φίλων  από την Θεσσαλονίκη που δημιουργούν πρωτότυπα και ευφάνταστα κρεατοσκευάσματα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

gourmeat

Ο Τάσος Ανδρεάδης και ο Λάζαρος Ράπτης  έχουν να επιδείξουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό, καθώς εδώ και χρόνια μέσα από συνεχείς επιδείξεις και παρουσιάσεις  τους σε επαγγελματίες του χώρου (μάγειρες, κρεοπώλες),  κατάφεραν να αναδείξουν το ’’δημιουργικό κρεατοσκεύασμα’’ σε δυνατό γαστρονομικό ’’trend’’στις μέρες μας, κάτι που αποτυπώνεται εξαίσια για πρώτη φορά, σε αυτό το  μοναδικό βιβλίο – κόσμημα.

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο, θα βρείτε μία νοσταλγική  ιστορική αναδρομή για την εξέλιξη του κρέατος μέσα από το σύγχρονο παρελθόν, tips και προτάσεις γύρω από την δημιουργική διαχείριση του κρέατος, καθώς και μοναδικές καινοτόμες συνταγές ιδιαίτερων κρεατοσκευασμάτων που θα προκαλέσουν με την εμφάνισή τους αλλά και το γευστικό τους αποτέλεσμα.

Το βιβλίο κυκλοφορεί τις επόμενες μέρες και θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

GourΜeat.. One step beyond!

Ένα βιβλίο που αποτελεί  ιδανικό εργαλείο για μαθητές σχολών γαστρονομίας, επαγγελματίες εστίασης αλλά και κάθε έναν που θέλει να γνωρίσει την ’’δημιουργική πλευρά’’  του κρέατος.

Previous Τρώτε μεσογειακά για να ζείτε περισσότερο
Next Κρασί για βραβείο

No Comment

Leave a reply