Ρολό καπνιστού σολωμού με τορτίγια


Ρολό καπνιστού σολωμού με τορτίγια, τυρί κρέμα, άνιθο και σπανάκι

Υλικά για 4 άτομα

4  τορτίγιες

8 μεγάλα κομμάτια καπνιστού σολωμού

150 γρ. τυρί κρέμα

λίγος άνιθος, ψιλοκομμένος

3 φλυτζ. τσαγιού φύλλα από σπανάκι πλυμένα

3 κουτ. σούπας κάπαρη, στραγγισμένη και ψιλοκομμένη

γλυκοπατάτες σε ροδέλες

 

Τρόπος εκτέλεσης

Απλώνουμε τις τορτίγιες σε έναν καθαρό πάγκο.

Με ένα μαχαίρι αλείφουμε το τυρί κρέμα σε όλη την επιφάνειά τους.

Απλώνουμε τα φιλέτα σολωμού ομοιόμορφα, κατόπιν τα φύλλα από σπανάκι, την κάπαρη και τον άνιθο.

Τυλίγουμε κυκλικά (σαν ντολμαδάκια) κρατώντας τις άκρες για να μην ανοίξουν τα ρολά.

Βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα.

Κόβουμε στα δύο ή σε μικρότερα κομμάτια και σερβίρουμε με τηγανητές γλυκοπατάτες.για γαρνιτούρα.

Εάν θέλουμε να τα καταναλώσουμε άλλη ώρα θα πρέπει να τα τυλίξουμε ένα ένα με μεμβράνη.

 

 

Χρόνος προετοιμασίας – 20 λεπτά

Χρόνος εκτέλεσης  – 20 λεπτά 

Previous ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Next Σαρδέλες φουρνιστές με κάπαρη και μουστάρδα

No Comment

Leave a reply