Για δεύτερη φορά η τιμητική διάκριση Superbrand στην ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ


Για δεύτερη φορά η τιμητική διάκριση Superbrand στην ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ

 

Με το βραβείο “Superbrand” διακρίθηκε, για δεύτερη φορά, η Αττική-Πίττας, κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Hilton.

Ο θεσμός “Superbrands” αναδεικνύει και επιβραβεύει τις εταιρείες που πληρούν τα κριτήρια της κορυφαίας φήμης, της ποιότητας και της αξιοπιστίας, και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών.

Η εταιρεία ATTIKH, με τη διάκρισή της ως “Superbrand”, για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνει  ότι είναι κοντά στον έλληνα καταναλωτή, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την προσπάθεια της για προσφορά εκλεκτού ελληνικού μελιού τα τελευταία 84 χρόνια στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία ATTIKH είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία με βασικό όραμα την προώθηση του ελληνικού μελιού επώνυμα τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλο τον κόσμο.

Για το μέλι της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ επιλέγονται εκλεκτές ποικιλίες αποκλειστικά ελληνικού μελιού από 2.000 έλληνες μελισσοκόμους από όλη την Ελλάδα και προσφέρονται μετά από ποιοτικούς ελέγχους και διαδικασία γευσιγνωσίας με όλη την διατροφική τους αξία στον καταναλωτή .

Όπως δήλωσαν οι διευθύνοντες σύμβουλοι της εταιρείας Κος Γ.Πίττας και Κα Αλεξάνδρα

Πίττα -Χαζάπη «είμαστε υπερήφανοι που οι προσπάθειες ετών επιβραβεύονται με την εκτίμηση των καταναλωτών μας. Το ελληνικό μέλι αποτελεί μια πολύτιμη τροφή απαραίτητη καθημερινά και στην ΑΤΤΙΚΗ το προσφέρουμε με φροντίδα από το 1928»  

 

Previous Μαύρο ψωμί και δημητριακά για υγιή έντερο
Next Γλυκοκαυτερή σούπα με αρνάκι, κόκκινη πιπεριά και κινέζικο λάχανο

No Comment

Leave a reply