Υλικά
8 μανιτάρια champignon
100 γρ. φακές βρασμένες, στραγγισμένες
Χυμός από ½ λεμόνι
2 καρότο τριμμένο
4 ρεπανάκια ψιλοκομμένα
Αλάτι, πιπέρι κόκκινο
Extra παρθένο ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
Μαϊδανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Αφαιρέστε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και σοτάρετε τα με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι. Αφήστε τα να κρυώσουν.
Περιχύστε τα μανιτάρια με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώστε τα καλά και ψήστε τα στην σχάρα ή σε σχάρα που καίει.Αφήστε τα να κρυώσουν.
Ανακατέψτε σε ένα μπώλ τα ρεπανάκι, τα καρότα, τις φακές, τα σοταρισμένα κοτσάνια, τον χυμό από λεμόνι και το ελαιόλαδο με ένα κουτάλι.
Αλατοπιπερώστε και γεμίστε το εσωτερικό με αυτή την γέμιση.
Σερβίρετε περιχύνοντας με ελαιόλαδο και ψιλοκομμένο μαϊδανό.
No Comment