Υλικά:
500 γρ.πέννες
7-8 φέτες παστουρμάς ψιλοκομμένος
3 τομάτες, κομμένες σε ζαράκι (μόνο η φλούδα)
100 γρ κατσικίσια φέτα σπασμένη
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
100 γρ. βούτυρο αγελάδος
ελάχιστο αλάτι,
λίγο πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πέννες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τις στραγγίσουμε και τις βουτυρώνουμε με 40-50 γρ. βούτυρο στην ίδια κατσαρόλα.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το υπόλοιπο βούτυρο να ζεσταθεί(όχι να κάψει) και σωτάρουμε εκεί τον παστουρμά με το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Προσθέτουμε τη τομάτα και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμη.
Τέλος προσθέτουμε την σπασμένη φέτα , ανακατεύουμε, προσθέτουμε το πιπέρι και ελάχιστο αλάτι και αποσύρουμε από την φωτιά.
No Comment