Aρνάκι Γκιούλμπασι με φέτα και τομάτα


 

Υλικά 

 

1 κιλό μπούτι αρνίσιο , κομμένο σε μικρότερα κομμάτια

3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Χυμός από 1 λεμόνι

3-4 τομάτες ψιλοκομμένες (φλούδα)

150 γρ φέτα σπασμένη

3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι μαύρο

Θρούμπι

1 κουτ. μουστάρδα

 

Εκτέλεση

 

Σε ένα μεγάλο σκεύος ανακατεύουμε με ένα σύρμα το σκόρδο, τον χυμό, το ελαιόλαδο και  το πιπέρι και την μουστάρδα.

Προσθέτουμε έπειτα το αρνάκι και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 3 με 4 ώρες εκεί.

Έπειτα προσθέτουμε την φέτα και την τομάτα, ανακατεύουμε ελαφρά και τοποθετούμε το αρνάκι σε λαδόκολλες (κόλλες ψησίματος) φτιάχνοντας πουγκιά και κλείνοντας καλά από επάνω.

Προσθέτουμε αρκετό νερό σε ένα ταψάκι, βάζουμε τα πουγκιά μέσα και ψήνουμε για 2 ώρες περίπου στους 170 C .

Το θρούμπι το προσθέτουμε κατά το σερβίρισμα.

 

 

Previous Το πιο μεγάλο μπέργκερ
Next Ιτς πιλάφ

No Comment

Leave a reply