Υλικά:
4 σχετικά μεγάλες πατάτες
50 γρ. τυρί Gorgonzola
100 γρ. Gouda τριμμένο
80 γρ. Reggato τριμμένο
100 γρ. καρύδια, σπασμένα
100 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι μαύρο
Φύλλα ρόκας
Εκτέλεση
Βάζουμε τις πατάτες να ψηθούν για 30 λεπτά περίπου στους 220º C.
Tις αφήνετε να κρυώσουν και τις κόβετε στην μέση. Αδειάζετε λίγο από την βρασμένη πατάτα (με ένα κουτάλι) και βάλτε την σε ένα μπώλ. Προσθέστε κατόπιν όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά με ένα πηρούνι. Διορθώστε το αλατοπίπερο και γεμίστε πάλι τις πατάτες με την γέμιση. Προσθέστε λίγο gouda από επάνω και βάλτε στον φούρνο για 5 λεπτά στους 180º C.
Σερβίρετε με φύλλα ρόκας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
No Comment