Πατατοσαλάτα


 

Υλικά για 4-6 άτομα

7-8 πατάτες

2 μέτρια κρεμμύδια ξερά(κομμένα σε ροδέλες ή ζαράκι)

1 αγγουράκι τουρσί κομμένο σε πολύ λεπτές ροδέλες

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

Λίγος μαιδανός ψιλοκομμένος

Χυμός από ½ λεμόνι

Αλάτι, πιπέρι μαύρο, λίγη ρίγανη

Ελαιόλαδο

 

Τρόπος εκτέλεσης

 Καθαρίζετε τις πατάτες κε τις κόβετε σε κύβους. Τις ρίχνουμε σε βραστό νερό και τις βράζουμε για 15 λεπτά περίπου.(καλό είναι να μην είναι παραβρασμένες). Τις αφήνουμε να κρυώσουν καλά και τις βάζουμε σε ένα μπολ. Κατόπιν προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά καθώς και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε.

 

Previous Πουρές πατάτας με μπέικον και παρμεζάνα
Next Πατάτες στο τηγάνι με κρεμμύδι, πιπέρι και βούτυρο

No Comment

Leave a reply