Κρέας τσιγαριαστό (σφακιανό γιαχνί)


 

Υλικά

1,5 κιλό αρνί
100 gr. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
αλάτι, πιπέρι
Χυμός 1 λεμονιού

Τρόπος εκτέλεσης

Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το πλένουμε, το στραγγίζουμε και το βάζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι, το κρεμμύδι, το αλατοπίπερο και το λεμόνι. Το αφήνουμε να τσιγαρίζεται σε πολύ σιγανή φωτιά για περίπου 2 ώρες, χωρίς να προσθέσουμε καθόλου νερό.

 

Previous Κατσικάκι στον φούρνο
Next Παϊδάκια σωτέ με θυμάρι

No Comment

Leave a reply