Το τραπέζι της γιορτής Μάθημα Μαγειρικής & Cocktail


Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Hyatt Regency Thessaloniki

 

Η Wine Plus συνεχίζει τη φετινή σαιζόν των Μαθημάτων Μαγειρικής με «Το τραπέζι της γιορτής» που θα «στρωθεί» τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

 

Το επόμενο Μάθημα Μαγειρικής της Wine Plus είναι ότι πρέπει για να προετοιμαστούμε για τα εορταστικά δείπνα. Θα μας βοηθήσει να ετοιμάσουμε επιτυχημένα εδέσματα για τις πιο λαμπερές ημέρες του χρόνου.

 

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011 o Executive Chef του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki Κώστας Αραμπατζής θα μας παρουσιάσει στο Μάθημα Μαγειρικής με τίτλο «Το τραπέζι της γιορτής» ένα γιορτινό μενού με έξυπνες προτάσεις χριστουγεννιάτικων πιάτων. Δημιουργίες που στηρίζονται στα ελληνικά υλικά και την ντόπια μαγειρική παράδοση, φέροντας ωστόσο και την προσωπική του, δημιουργική σφραγίδα.

 

Στη συνάντηση θα μας παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο γεύμα με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο και γλυκό. Θα ακολουθήσει cocktail με εδέσματα σε μορφή finger food και ταιριαστά κρασιά που θα επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.

 

Τα Μαθήματα Μαγειρικής αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 4 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.

Το κόστος για την παρακολούθηση του μαθήματος, το έντυπο με τις συνταγές και το cocktail που ακολουθεί είναι 24,40€ + ΦΠΑ. Τελική τιμή: 30€.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 2310 888311.

 

 Η Wine Plus οργανώνει εδώ και 10 χρόνια Μαθήματα Μαγειρικής. Πολλοί ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες μάγειρες παρακολούθησαν τις συναντήσεις μας, και αρκετοί από αυτούς περισσότερες από μία φορές.

 

Αλλά τι ακριβώς κάνουμε;

Τα Μαθήματα Μαγειρικής της Wine Plus πραγματοποιούνται σε ειδικά επιλεγμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία. Οι chef τους σχεδιάζουν τα μενού, ετοιμάζουν τις συνταγές και πραγματοποιούν τις παρουσιάσεις. Επίσης απαντούν στις ερωτήσεις μας, λύνουν τις απορίες μας και μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους στην κουζίνα, τη διαρκή διάθεση αναζήτησης του καλύτερου αποτελέσματος, την ευεργετική επίδραση του καλομαγειρεμένου φαγητού και του καλοστρωμένου τραπεζιού στην οικογένεια και τους φίλους μας.

 

Σε κάθε συνάντηση, παρακολουθούμε σε ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα και με τη βοήθεια οθόνης plasma, την προετοιμασία ενός ολοκληρωμένου γεύματος με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο και γλυκό.

Στη συνέχεια τα απολαμβάνουμε σε δείπνο ή cocktail με τη συνοδεία ταιριαστών κρασιών.

Previous Τροφικές αλλεργίες και τροφικές δυσανεξίες
Next ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ....

No Comment

Leave a reply