Γαρίδες με μάνγκο, ραντίτσιο και καυτερή πιπεριά


Yλικά 

 

25 γαρίδες μέτριες καθαρισμένες

1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο

¼ πιπεριά καυτερή κομμένη σε φέτες

½ μάνγκο ψιλοκομμένο σε μικρά ζαράκια (μπρινουάζ)

λίγα φύλλα  ραντίτσιο,  ψιλοκομμένα

λίγοι σπόροι κορίανδρου

λίγο αλάτι

 

Για το dressing

½ μάνγκο (καθαρισμένο)

1 κουτ. Σούπας χυμός λεμόνι

λίγη ζάχαρη

λίγο αλάτι

λίγο σησαμέλαιο

 

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο σωτάρουμε τις γαρίδες μαζί με το κρεμμυδάκι , το μάνγκο και την καυτερή πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε  και τέλος προσθέτουμε  το ραντίτσιο , τον κορίανδρο και το αλάτι μαγειρεύοντας για 1 λεπτό ακόμα.

Ετοιμάζουμε το dressing  ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί σε ένα multi.

Σερβίρουμε τις γαρίδες ζεστές με το dressing σε ντιπάκι ή σαν σαλάτα περιχυμένες με το dressing από το ψυγείο .

 

Previous Καλαμάρι γεμιστό με φρέσκια τομάτα, μυρωδικά και φέτα
Next Βακαλάος πλακί με ελιές και τοματίνια

No Comment

Leave a reply