ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ


ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟ ΤΟ AEGEAN OMIROS COLLEGE

 

Το Aegean Omiros College, το Κολλέγιο του Ομίλου Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας ΟΜΗΡΟΣ, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής και προσφέρει ένα εξαιρετικά ευέλικτο και οικονομικό πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην Ψυχολογία.

 

Το καινοτόμο πρόγραμμα απευθύνεται σε σπουδαστές που διαθέτουν περιορισμένο χρόνο, καθώς και σε όσους προέρχονται από την Περιφέρεια, προσφέροντας στέρεες βάσεις στην Εξελικτική Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική, την Κοινωνική Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

 

Με την ολοκλήρωσή του ο σπουδαστής λαμβάνει το διεθνώς αναγνωρισμένο επαγγελματικό δίπλωμα Higher National Diploma in Psychology. Αυτό οδηγεί στην ένταξή του στο 3ο έτος των προγραμμάτων  BA (Hons) in Psychosocial Studies ή ΒΑ (Hons) in Psychology που προσφέρoνται στο Aegean Omiros College σε συνεργασία με τα κρατικά βρετανικά πανεπιστήμια, Anglia Ruskin University και University of Wales, αντίστοιχα.

 

Μέσω του προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, το Aegean Omiros College στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει έχει μειώσει αισθητά τον όγκο χαρτιού που ξοδεύει για τις σημειώσεις, καθώς όλο το υλικό είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή και οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση σε αυτό από οπουδήποτε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 38 06 166 και στο e-mail info@aegeancollege.gr.

Previous Νοεμβριος 2011
Next Αιτούμαι άδεια

No Comment

Leave a reply