Η ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «FORTUNE»


«Το καλύτερο για τον οργανισμό μας, είναι να τρώμε τουλάχιστον ένα κουταλάκι μέλι Αττική κάθε μέρα», ήταν ο τίτλος του αμερικανικού οικονομικού περιοδικού «Fortune» στο αφιέρωμα που δημοσίευσε για τη Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία.

 

Το περιοδικό FORTUNE επιλέγοντας πρότυπες σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις με αμιγώς ελληνικά προϊόντα ,  παρουσίασε την εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, συνομίλησε με τους διευθύνοντες συμβούλους Γιώργο Πίττα και Αλεξάνδρα Πίττα- Χαζάπη και παρουσίασε την φιλοσοφία και τα χαρακτηριστικά που οδηγούν μια ελληνική επιχείρηση στην επιτυχία.

 

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ από την ίδρυσή της  έχει θέσει ως βασικό στόχο την προώθηση του ελληνικού μελιού στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αναπτύσσεται  με επιτυχία προσφέροντας με συνέπεια το εκλεκτό σε γεύση και ποιότητα μέλι ΑΤΤΙΚΗ σε όλο τον κόσμο.

 

Η παρουσίαση του περιοδικού «Fortune», για την Αττική-Πίττας και τα 83 χρόνια επιτυχημένης πορείας της, μαρτυρά τη σταθερή και εντυπωσιακή παρουσία που έχει η εταιρεία και τα προϊόντα της τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά

Previous Κρασί-οίνος
Next Super cars

No Comment

Leave a reply