Yλικά
2 φιλέτα κοτόπουλου, χωρίς πέτσα και κόκκαλο
φρούτα (ότι διαθέσιμο υπάρχει π.χ πορτοκάλι, σανκουίνι, φράουλες, μάνγκο, σταφύλια, ροδάκινα)
λίγο μαύρο σησάμι
αλάτι, πιπέρι μαύρο
φύλλα από baby σπανάκι (εναλλακτικά ρόκα, γλιστρίδα)
λίγο σησαμέλαιο για το σωτάρισμα
για το dressing
χυμός από 1 πορτοκάλι
½ φλυτζ. τσαγιού σησαμέλαιο
αλάτι, ζάχαρη
λίγο λευκό balsamico ξύδι ή ρυζόξυδο
Εκτέλεση
Για το dressing ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα multi.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σωτάρετε τα φιλέτα προσθέτοντας σε αυτά λίγο αλάτι, πιπέρι και μαύρο σησάμι.
Αφήστε τα φιλέτα να κρυώσουν και κατόπιν κόψτε τα σε φέτες.
Κάντε μια σύνθεση από τα πράσινα λαχανικά και τα φρούτα που μπορείτε να βρείτε.
Κόψτε τα ομοιόμορφα και ανακατέψτε τα απαλά.
Προσθέστε τα φιλέτα από επάνω.
Τέλος περιχύστε με το dressing σαλάτα και σερβίρετε.
No Comment