Κρόκος Κοζάνης


Τα στίγματα του κρόκου έχουν πάντα κόκκινο χρώμα. Οποιαδήποτε χρωματική παραλλαγή συνεπάγεται αλλοίωση του προϊόντος.

Αρκεί ελάχιστη ποσότητα στιγμάτων κρόκου, για να προσδώσουμε χαρακτηριστικό χρώμα, γεύση και άρωμα στα μαγειρικά μας πειράματα. Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα του εμπορίου που περιέχουν το πολύτιμο συστατικό, όπως π.χ. τα βιολογικά αφεψήματα με κρόκο Κοζάνης και επιλεγμένα βότανα.

Όταν μαγειρεύετε με Κρόκο Κοζάνης μη χρησιμοποιείται ξύλινη κουτάλα, γιατί το ξύλο έχει την ιδιότητα να απορροφά το άρωμά του.

Previous ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ
Next 10 ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

No Comment

Leave a reply