Κουνουπίδι και μυρωδιά


1)Για να μην μυρίζει το κουνουπίδι κατά το βράσιμο ρίξτε στο νερό που

βράζει μισό λεμόνι (με την φλούδα) ή ένα κοτσανάκι σέλινο!!!

2)Μπορούμε να βράσουμε το κουνουπίδι σε νερό μαζί με γάλα. Η μυρωδιά

του θα εξαφανιστεί!!!

3)Κατά το βράσιμο του κουνουπιδιού, για να μην μυρίζει , μπορούμε να

προσθέσουμε στην κατσαρόλα μια φέτα ψωμί

4)Επίσης για να αποφύγουμε την μυρωδιά του κουνουπιδιού μπορούμε να

βάλουμε στο νερό που βράζει το κουνουπίδι , ένα κρεμμύδι .

5)Για να μην μυρίζει άσχημα το σπίτι όταν μαγειρεύετε κουνoυπίδι, βάλτε σε

ένα κομμάτι βαμβάκι λίγο ξύδι και βάλτε το πάνω στο καπάκι της

κατσαρόλας που το μαγειρεύεται.

Previous Τι κάνουμε για να μην μας καίει το κρεμύδι
Next Μελιτζάνες στην κατάψυξη

No Comment

Leave a reply