Αρνάκι Γεμιστό


Υλικά

  • 1 αρνάκι γάλακτος
  • 1 φρατζόλα μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε κομματάκια
  • 6 κρεμμυδακια  ψιλοκομμένα
  • 250 γρ. βούτυρο
  • 1 ματσάκι ανηθο ψιλοκομμένο
  • Δυοσμο
  • 1 κουταλάκι κόκκινο πιπερι
  • 1 κουταλάκι μαύρο πιπερι
  • Ριγανη Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Γέμιση:Βάζουμε 150 γρ. βούτυρο στην κατσαρόλα και καβουρδίζουμε όλα τα υλικά μας μέχρι να απορροφηθεί όλο το βούτυρο.
  2. Πλένουμε καλά το αρνάκι, βάζουμε την γέμιση στην κοιλιά του και το ράβουμε.
  3. Βουτυρώνουμε και αλατοπιπερώνουμε το αρνάκι από έξω και το βάζουμε στο ταψί.

Το ψήνουμε αρχικά στους 160°C και προς το τέλος στους 200°C ώστε να ροδοκοκκινήσει (2 ώρες περίπου)

Previous DUKAN Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ
Next ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ

No Comment

Leave a reply