Ο σωστός τρόπος για ξεπάγωμα


 

Κάθε φορά που ξεπαγώνετε κρέας ή ψάρι ή συκώτι από την κατάψυξη, αφήστε το να ξεπαγώσει σιγά-σιγά στο ψυγείο ή σε θερμοκρασία δωματίου. Μην το βάζετε ποτέ σε λεκάνη με ζεστό νερό, γιατί με αυτόν τον τρόπο τα βακτηρίδιά που έχει το κρέας πολλαπλασιάζονται τόσο, ώστε να ενδέχεται να γίνουν επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Previous Τέρμα στις δυσάρεστες οσμές στην κουζίνα
Next Οκτώβριος 2011

No Comment

Leave a reply