Υλικά
- 1 αρνάκι γάλακτος
- 1 φρατζόλα μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε κομματάκια
- 6 κρεμμυδακια ψιλοκομμένα
- 250 γρ. βούτυρο
- 1 ματσάκι ανηθο ψιλοκομμένο
- Δυοσμο
- 1 κουταλάκι κόκκινο πιπερι
- 1 κουταλάκι μαύρο πιπερι
- Ριγανη Αλάτι
Εκτέλεση
- Γέμιση:Βάζουμε 150 γρ. βούτυρο στην κατσαρόλα και καβουρδίζουμε όλα τα υλικά μας μέχρι να απορροφηθεί όλο το βούτυρο.
- Πλένουμε καλά το αρνάκι, βάζουμε την γέμιση στην κοιλιά του και το ράβουμε.
- Βουτυρώνουμε και αλατοπιπερώνουμε το αρνάκι από έξω και το βάζουμε στο ταψί.
Το ψήνουμε αρχικά στους 160°C και προς το τέλος στους 200°C ώστε να ροδοκοκκινήσει (2 ώρες περίπου)
No Comment