ΠΑΓΩΤΟ ANDROID ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!


Σύμφωνα με τον Rohan Shravan της Notion Ink, το “Adam” tablet της εταιρείας, που είναι προορισμένο να κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου, θα τρέχει το επερχόμενο Android OS, που αναμένεται – κατά τον ίδιο – στα τέλη Οκτωβρίου.

 

 

Οι πρωταρχικές εκτιμήσεις ήθελαν την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του Android να βρίσκεται κάπου προς το τέλος του έτους, αλλά είτε οι προγραμματιστές του έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο, είτε η Google έχει αποφασίσει να «χτυπήσει» το καθυστερημένο iPhone 5.

 

 

Όπως έχει ήδη διατυπωθεί από πολλούς ανθρώπους κλειδί του χώρου, το Android κυριαρχεί στην αγορά, δεδομένου ότι το χρησιμοποιούν πάνω από τα μισά smartphones που κυκλοφορούν. Μισό εκατομμύριο κινητά με λειτουργικό Android ενεργοποιούνται καθημερινά και η Google θα δώσει σίγουρα μεγαλύτερη έμφαση στην κυριαρχία της πάνω στον τομέα των mobile λειτουργικών συστημάτων.

 

Το Ice Cream Sandwich, που είναι το ψευδώνυμο για το επερχόμενο mobile OS της Google, θα επιχειρήσει μια διαφορετική προσέγγιση από τις προηγούμενες εκδόσεις Android, συνδυάζοντας στοιχεία του Honeycomb και του Gingerbread σε ένα λειτουργικό σύστημα που θα έχει «τα καλύτερα και των δυο κόσμων». Το παραπάνω στοιχείο δεν θα είναι θετικό μόνο για τους χρήστες, αλλά και για τους προγραμματιστές, αφού οι τωρινές εκδόσεις του Android για tablets και smartphones χρησιμοποιούν διαφορετικό κώδικα, στοιχείο που θα αλλάξει από την έκδοση Ice Cream Sandwich και μετά.

 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη σύγκριση μεταξύ του iOS 5 και του Ice Cream Sandwich. Τόσο η Google, όσο και η Apple, έχουν ξοδέψει σημαντικό χρόνο στη διαφήμιση/παρουσίαση των λειτουργικών συστημάτων τους, οπότε και αγωνιούμε να δούμε μια απευθείας σύγκριση των κεντρικών features τους.

 

 

ΠΗΓΗ:pcw.gr

Previous ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ!!!
Next Ο ΕΟΦ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΖΟΝΟΠΟΙΗΣΗ

No Comment

Leave a reply